Joomla TemplatesWeb HostingWeb Hosting
Hlavná stránka Stravovanie

Stravovanie

Penzión Holotéch víška

Penzión ponúka nadštandartné služby v rekonštruovanom dome pôvodnej ľudovej architektúry. Penzión s celoročnou prevádzkou je vhodný aj pre cykloturistov, spĺňa podmienky certifikácie Cyklisti vítaní. Holotéch výška s kapacitou 15 lôžok ponúka ubytovanie v jedno a dvojposteľových izbách s možnosťou prístelky. V reštaurácii s kapacitou 30 miest sú podávané jedlá slovenskej a miestnej kuchyne. Vínna pivnica penziónu má kapacitu 30 miest a okrem vín ponúka bohatý výber jedál regionálnej kuchyne.

Bližšie informácie získate na stránke www.penzion-holotechviska.sk

 

Penzión U Juhása

Reštaurácia u Juhása robí svojimi službami Košariskám taktiež veľmi dobré meno. Jedná sa o typickú vidiecku reštauráciu. Ponuka jedál a nápojov je veľmi široká a pestrá. Medzi najobľúbenejšie patria typické slovenské jedlá. Príjemnú atmosféru reštaurácie dotvára vkusne upravený interiér miestností. V priestoroch reštaurácie je možné uskutočniť menšie spoločenské akcie, rodinné oslavy atď. Pre záujemcov tu je možnosť zakúpenia rôznych suvenírov.

Bližšie informácie získate na stránke www.ujuhasa.com


Pizzéria Gurmán

 

Pizzéria Gurmán ponúka jedlá talianskej aj európskej kuchyne, osviežujúce nápoje a dezerty. Či už máte chuť na jednu z piatich desiatok tradičných pízz, alebo mäsité jedlá, budete určite spokojní. Pizzéria Gurmán pamätá aj na vegetariánov a milovníkov rybích špecialít. Po dobrom obede či večeri sme pripravení ponúknuť vám pochúťku v podobe sladkého dezertu. V letných mesiacoch je Vám k dispozícii aj terasa. Pizzéria ďalej ponúka možnosť usporiadania rôznych spoločenských akcií, rodinných osláv a pod.

Bližšie informácie získate na stránke www.pizzeriagurman.szm.com